30 Kasım 2012 Cuma

Firiv


Netteki en güzel Firiv oyunlarını bulabileceğiniz elit bir site Firiv Oyna bu sitede acemi bir usta gibi tüm detayları hesap ederek siz degerli misafirlerimize en kaliteli hizmeti sunmak adına her gün Dünyanın en güzel oyunlarını bulup sayfamızda paylaşıyoruz .Oyun arşivimiz gün geçtikçe genişliyor ve Oyun Oynama  konusunda vazgeçilmez bir yer olmayı hedefliyoruz .

26 Kasım 2012 Pazartesi

Etli Kuru Fasulye


Etli kuru fasaülye yap en güzel yemek oyunları burada ahçılığa merakın varsa hemen kolları sıva ve mutfaga koş bı iş aşk işidir önce sevemen sonrada yemen lazım :)

23 Kasım 2012 Cuma

Karateci Çocuk


Kareteci Çocuk Köyünü basan ve huzursuzluk çıkaran kabadayılarla savaşmak için köy meydanına iner tabi bunları patakladıkca üstlerinden birşeyler düşürürler degerli eşyalar ve farklı nesneler aynı zamanda bunlarıda toplar .Oyunumuz ASDW ve JKL tuşlarıyla oynanıyor.harika bir dövüş oyununa hoş geldiniz.

21 Kasım 2012 Çarşamba

Hannah Montana Saç Kesimi


Güzel yıldızın makyözlüğünü yapmaya hazır mısınız ? Oyunda Hannah Montana'nın saç kesimini ve saç boyamasını yaparak başarılı bir makyöz olduğunuzu ispat edebilirsiniz. Hannah Montana yeni saç stilleri denemeye bayılır ve kuaförü olmanızı istiyor. Haydi hemen başlayın.

Madenci Mario


Madenci Mario Oyunundaki amaç istenlen puana ulaşmak için altınları toplamak... Haydi ne duruyorsunuz... Marionun sevgilisini kurtarmak için puanlara ihtiyacı var sizde ona yardım etmek istemezmisiniz... Oyunu Mouse ile oyunuyorsunuz... Oyunda ilk önce 500 Puan yapmanız gerekiyor hepsi bu kadar... Her yaştan oyunları ile www.oyunoynatr.org sizlerin için müthiş oyunları hazırlıyor..

Şansız madenci


Şanssız Madenci Oyunu Hakkında Madenci, elindeki harita ile piramitlere giriyor. Altın arama macerası içinde onu bekleyen birden fazla tuzaklar var. Kontrol için yön tuşlarını kullanmalısın. Yukarı doğru tırmanarak şanssız madenciyi çıkışa ulaştırman gerekiyor. İyi eğlenceler..

Kızgın Toplar


Kızgın Toplar Oyunu Hakkında Kızgın toplar oyunu bildiğimiz balon patlatma oyununa benzer bir oyundur... Oyunda renklere ayrılmış topları aynırekler üzerine gelecek şekilde atıp patlatmalısınız... Ama bunun bi avantajı var yanlardaki topu değiştirebiliyorsunuz... Oyunu MOUSE ile oynuyorsunuz...

Kızgın İnekler


Kızgın İnekler Oyunu Hakkında Öfkeli inekler, sırası ile atlama denemesi yaparak hedeflerin bulunduğu boğaları devirmek için mücadele ediyor. Mouse yardımı ile uçma zamanını ayarlamak için uygun anı yakalamalısınız. Alandaki tüm boğaları temizlemek için en iyi denemenizi yapmanız gerekiyor.

19 Kasım 2012 Pazartesi

Soyma Oyunları + 18


Bir nişan alma oyunu olan oyunda kızlar saklanacak sizde onları vurmaya çalışacaksınız oyun sonunda aldıgınız puana göre kızı soymaya hak kazanacaksınız . Soyma Oyunları,+18 Oyunlar.

Gözlük + 18 Oyunlar


Bu çok ilginç bir gözlük baktıgın tarafın içini gösteriyor bir nevi çıplak gösteren gözlük yani +18 Oyunlar,+18 Oyna.

Solitaire Castle Oyna


Nasil Oynanir? Castle Solitaire En güzel ücretsiz Castle Solitaire Oyunu. Visit the 10 most beautifull Castles in this game and play a Solitaire and a Difference Game. In the solitaire game you have to remove all cards by playing a card that is 1 higher or 1 lower in value then the card on the discard stack. Use the temp areas if you have no valid option to play. In the difference game you have to find all differences between the 2 castle images. Use the hint button (only selectable with the mouse hand) if you are stuck. Bu oyunun orjinal adi Castle Solitaire. Buna benzer oyunlari ve bedava flash oyunlari kategorisi altinda bulabilirsiniz. Oyuntrik sitesinde binlerce farkli, kaliteli ve eglenceli ayni zamanda ücretsiz oyunlar bulunmaktadir. Her ziyaretinizde yeni oyunlarla karsilasacaginiz ve her gün yeni oyunlarin yüklendigi sitemizdeki oyunlari arkadaslarinizla Facebook, Twitter benzeri sosyal paylasim aglarini kullanarak paylasabilirsiniz. - Castle Solitaire, En güzel ücretsiz , Eglenceli ve heyecanli oyunlar Oyuntrik.com sitesinde oynanir! Keyifle oynayacaginiz strateji oyunlari, giysi oyunlari, savas ve dövüs oyunlari, yaris oyunlari, multiplayer oyunlar, aksiyon oyunlari ve macera oyunlarini burada bulabilirsiniz. Binlerce oyun arasindan size göre olan oyunlari seçin ve en skorer oyuncular arasina girmek için buradaki mücadeleye katilin

18 Kasım 2012 Pazar

Sosisci


Izgarada en güzel sosisleri siz yapın sünger bob bile kıskansın sosisci yok mu aranızda .

ice Tower


İce tower oyunundaki minik kahramanın buz kuleye tırmanarak oyunda başarılı olması gerekmektedir. Yön tuşlarını kullanarak kolonların üzerinden yukarıya tırmanmalısınız. Çok zaman kaybetmeden buz kulesine tırmanmanız gerekiyor. Aksi halde aşağı düşme riskiniz vardır.

Balon Patlat


Oyun tamamı ile Türkçe ve rixoyun'a ait lisansı ile sunulmuştur. Fareniz ile balonları patlatıp bir üst seviyeye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Skorunuzu göndermeyi unutmayın..

Taş Kamyonu


Taş kamyonu oyununu başlattıktan sonra yapmanız gereken, taş yüklü dolu kamyonu varış noktasına kaza yapmadan gitmesini sağlamaktır. Yön tuşları sayesinde kamyonun kontrolünü ele alabilir, boşluk tuşu ile de daha süratli gidebilirsiniz..

17 Kasım 2012 Cumartesi

Pool Live Tour oyna


Bilardo oyunlarını oynayanlar bilir bu işin üstadı internette Pool Live Tour Oynar bu oyunda bizim sitemizde mevcuttur .Pool Live Tour Bir bilardo oyunudur nu oyuna meraklıysanız kaçırmayın derim . Pool Live Tour oyunları,Pool Live Tour Oyna,Facebook Oyunları.

OyunSkorOyna Nette Sizlerle






Oyun oynamanın yeni ve güncel adresi OyunsSorOyna.net artık oyun dünyasına hızlı bir girişle sizlerinde hayatına giracek emeinimki sık kullanılanlara ekleyip her gün ziyeret edip günün stresini ve yorgunlugunu bir kaç oyunumuz oynayarak atacaksınız .Ayrıca sizlerden gelen oyun isteklerinizide elimizden geldigince karşılayacaz .Özellikle Oyun Skor Oyunları, Facebook Oyunları,Gta Oyunları,ve Güncel Oyunlarla sizlerin karşısına çıkacagız .Her katagoride yüzlerce oyunla sıkılmadan ve eglenerek güzel vakit geçirmeniz dileğiyle. Adresimiz=>> OyunSkorOyna <<

Dans Öğeniyorum


Tanıdığım herkes dans yada oyun ögrenmeyi isteyen kişiler ve bu dans işinide güzel yapıyorlar neden sizde ögrenmeyesiniz müzigin sesini açın ve eklemleri oynatın dans sizi çağırıyor .

Gitar Dersi Al


Gitar Çalmak isteyenh arkadaşlar bu oyun size göre Gitarınızı alın ve derse gelin .En kısa zamanada gitar çalmayı ögrenin .

Yürüyüşte Müzik Dinle


Yürüyüş yaparken Müzik dinlemek ne hoş olur yalnız dikkat etmek lazım dünyadan tamamen dikkatsiz davranmamak lazım degilse kazalar olabilir .

Aşk Öpücüğü


Aşk yaş tanımıyor. Minik aşıklar birbirlerine saf ve temiz bir sevgi duyuyor. Yanaktan bir öpücük dünyalara değiyor. Onları güzel giydirelim ve buluştuklarında birbirlerini daha da beğensinler!

16 Kasım 2012 Cuma

Street Fighter 2


Klasik oyun street Fighter başka bir versiyonuyla karşınızda. Oyun yüklendikten sonra başlaması için bekleyin daha sonra SPACE tuşuna basıp oyuna başlayın. Oyun ekranının sol alt kısmında hareketleri yapabileceğiniz tuşlar yazılı.

Sülük Fırlat


En uzağa kim sülük gibi fırlatcak bakalım değerli rixoyuncular gösterin kendinizi. Yüklenmesini Bekle PLAY Tıkla Farenle sülüğü tut salla ve fırlat. Ne kadar uzağa fırlatırsan o kadar iyisin demektir. Tekrar oynamak için Try Again tıkla.

Zor Penaltı


Penaltı at kaleciyi gafil avla takımın kazansın sende Penaltı Kralı ol.

Kız Partisi


Dört kız arkadaş evde parti veriyor. Evine davet ettiği bu arkadaşlarını en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapmak sana düştü. Birden fazla seçenekleri ile oyun oldukça gerçekci. Haydi hemen başla.. Not: Oyunu türkçe olarak oynamak için ilk açılma sayfasında sağ alt köşeden Türkçe simgesini seçebilirsiniz.

15 Kasım 2012 Perşembe

Candy Crush Saga Oyna


Facebook Oyunu Olan Candy Crush Saga Oyunu Çok şeker bir oyun Bu oyunu Blogumuzdan oynayabilirsiniz . Bu oyun da 3 adet aynı şekeri yan yana getirerek puan toplamaya çalışacağız. Zaten şekerler her zaman bir hamle uzaklıktadır önemli dikkatli olup onları farketmemiz.Ayrıca oyun mause ilşe oynanıp level aşamalıdır . Facebook Oyunları,Candy Crush Saga Oyna.

13 Kasım 2012 Salı

Özgür Koşucu


Özgür koşucu Oyunu Hakkında Özgür koşucu ile her yerde hızlı bir şekilde koşun binaların tepesinde ve merdivenlerde yıldızları toplayın ve bitiş noktasına ulaşın iyi eğlenceler... 3d shockwave eklentisi olmak zorundadır.

Zeka Küpü Oyna


3 boyutlu zeka küpünde yapmamız gereken aynı renkleri yok etmek bunun için bir renge tıklıyoruz daha sonra kendimize yol belirleyerek aynı rengin diğer karesine gidiyoruz. bütün renkler yok olunca bölüm atlıyorsunuz. İyi eğlenceler.

Ben10 Ultimatrix


Ben 10 Ultimatrix Oyunu Hakkında Ultimatrix oyununda süper dövüşen Ben 10 kahramanlarına dönüşebilirsiniz. Silahlı adamları dönüştüğünüz bu kahramanlar ile etkisiz hale getirerek bölümleri geçmeniz gerekiyor. Kontrol için yön tuşlarını kullanın. Dönüşüm için C, zıplamak için X, attack yapmak için ise Z tuşunu kullanmalısınız. Bunun dışında yeterli enerjiye sahip olduğunuzda boşluk tuşu ile özel güçlerinizi kullanmanız mümkündür. İyi oyunlar dileriz..

10 Kasım 2012 Cumartesi

GTA San Andreas


Gta San Andreas oyunu genclerin arasinda baya yaygin ve bu oyun icin internet basinda baya vakit harcayan insanlar buda oyunun ne kadar guzekl oldugunun bir kanitidir.

GTA Şehri


Şehirde Kaos var ve polis bu duruma el koyuyor GTA gençleri nereye kadar bu durumda kalacaklar. Gta Oyna , Gerçek Gta, Geta, Geta Oyna ,Geta Oyunları, Gta, Gta Aksiyon, Gta Araba ,Gta Macera, Gta Oyna, Gta Oyunları, Gta Oyunu, Yeni Gta, Gta Şehri..

Gerçek GTA


Gta Oyna , Gerçek Gta, Geta, Geta Oyna, Geta Oyunları, Gta, Gta Aksiyon, Gta Araba, Gta Macera, Gta Oyna, Gta Oyunları, Gta Oyunu, Yeni Gta, Gerçek Gta ..

Gta Gangster oyna


Gta gangster oyunu, sevilen gta oyununun aksiyon dolu yepyeni gangster oyunu. New game ile oyunu başlatın ve klavyeden yön, 123,N tuşları ile oynayın. iyi eğlenceler.

9 Kasım 2012 Cuma

Bomba Yolla 2


Boombot'un çıkışlara ulaşıp, etapları tamamlamasına yardımcı olun. Mouse'unuzu kullanarak bombaları patlatın ve Boombot'un hareket etmesini sağlayın. Bu patlamalar sayesinde Boombot yuvarlanacak, zıplayacak ve engelleri atlatacak. İyi eğlenceler!

Bomba Yolla 1


Bombalardan kac sakin vurulma onlar seni vurmadan once sen onlari vur .

Neon Topları


Neon Toplar Fizikten ve zeka oyunlarından iyi anlarım diyorsan bu 30 seviyeyi geçmeyi dene! İpleri kesip turuncu topları kullanarak mavi topları oyun alanının dışına çıkarmak için fareyi tıkla ve sürükle.

6 Kasım 2012 Salı

Super Drift 2


Oyunda size verilecek olan siyah süper drift arabasını kontrol ederek yarışları birinci bitirmek için mücadele ediyorsunuz. Kontrol için yön tuşlarını kullanmalı ve aracı dikkatli bir şekilde sürerek rakiplerinizi sollayın. İyi eğlenceler..

3 Kasım 2012 Cumartesi

Minik Maymunu Sevindir


12 yaptım ağacın kovuğundan yavru alıyoz sonra ağaç evden yavru alyoz merdivenide alıyoz ağeçtan elma alıyoz sol oka basıyoz köprüdeki kırık taşı çıkarıp yavru alıyoz köprünün arkasındakini alıoz baltayı alıyoz elmayı kirpinin üstüne koyuoz kirpi anahtar getirio onu alıoz iki sonra baltayla bodrumun kilidini kırıoz içer girip taşı itioz yavruyu alıoz sonra yukarı çıkıp anahtarla evin kapısını açıoz kovayla ateşi söndürüoz ordaki düğmee basıoz yukarsı açılıo merdiveni koyup çıkıoz samanın içindeki yavruyu alıoz ucusarılı sopayı alıoz ye yerdeki postu itioz tavandaki çiviyi alıoz aşşa inip dolabı anahtarla açıoz yavruyu alıoz duvardaki kafaya tıklıoz yavruyu alıoz vazoyu itioz yavruyu alıoz sonra dışarıçıkıoz taşı kaldırıp yavruyu alıoz çitin arkasındaki yavruyu alıoz bacanın arkasındaki yavruyu alıoz içerdeki ateşle sopayı yakıoz bodruma inip merdivenin yanındaki taşı ateşle yakıoz ordaki duvarda bi şifre yazman gerekio onu bulamadım ama evin en üstündeki mavi kutunun şifre şeysinin aynısı bodrumda yerde var onun sırrını hala çözemedim çözen lütfen z.d.me yasın 10 yavru buluyorum 11i bulamıyorum bulduklarımda geyiğin arkasındaki vazonun arkasındakimağradaki çitin arkasındaki bacanın arkasındakiağaç evdeki ağaçtaki köprüdeki köprünün arkasındaki .. Minik Maymunu Sevindir oyna,Minik Maymunu Sevindir oyunu.

1 Kasım 2012 Perşembe

Akıllı Salyangoz 1


Akıllı Salyangoz 1 büyük babasının doğum günü için harika bir hediye hazırladı. Bunu büyük babasına götürmek içinde yollara düştü. Yollardaki çeşitli yerler onun ilerlemesini engelleyecek ve ona zarar verecektir. Sizin amacınız salyangozu kontrol edip yollarınu düzenlemektir. Mouse yardımı ile oynayabileceğiniz oyunumuzu açmak için Skip ve Play butonlarına basacaksınız.