27 Aralık 2012 Perşembe

Kartopu Pinball


Pinball oynamak zaten zordur adamlar birde kartopundan yapmışlar oyunu gelde çık işin içinden :) .OYunumuz ok tuşlarıyla uzun tuşla oynanıyor toplayabilginiz kadar puan toplayın kapaklarla KARTOPUNU YÖNLENDİRİN VE MUHTEŞEM SKORLAR YAPIN.

21 Aralık 2012 Cuma

Kelle Avcısı Kardeşler


Japonyada yaşayan Kelle Avcısı kardeşler bir müşterinin istegi doğrultusunda Amerikaya bir suikast için gelirler ve çok sıkı korunan bir kaleye saldırmak üzeredirler .Oyunumuz mause ile oynanıyor biraz şiddet içersede gençler bu tarz oyunları seviyor ve arıyorlar kendinizi fazla kaptırmadan ve gerçek hayatla fazla eşleştirmeden oyunumuzu oynamanın tadına varın .

15 Aralık 2012 Cumartesi

Ben Bilmem Eşim Bilir Oyunoynatr.org


Ben Bilmem Eşim Bilir yarışma programı ile izleyenleri ekrana bağlayan başarılı sunucu İlker Ayrık Eşlerin birbirlerini ne kadar tanıdığıyla ilgili oyunlar hazırlayıp yarışmalar yapıyorlar Bu Komik program ile ilgili tüm Oyunları OyunOynatr.org adresinde bulabilrisiniz .Her gün güncellenen sayfamızda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle .

14 Aralık 2012 Cuma

Salyangoz Bob 3


Salyangoz Bob bir gün dedesiyle müzeye gider ve orda eski mısırdan kalma bir eşyayla karşılaşır dedesi bunun gizemi henüz cözülmedi fazla yaklaşma dersede merakına yenik düşen Salyangoz Bob 3 bu nesnenin çekim kuvvetine kapılarak kendini eski mısırda bulur maceranın devamını sizler oynayarak tamamlayın arkadaşlar.

13 Aralık 2012 Perşembe

Tank 2013


Tank 2013 oyunumuzda size verilen bölgeyi düşman askerlerinden temizliyorsunuz ve yeni görvler için karargaha dönüyorsunuz bu arada tankınseviyelerini yükseltmeyi unutmayın .

6 Aralık 2012 Perşembe

Kahraman Helikopter


Kahraman Helikopter oyunumuzda pilot siz oluyorsunuz ve bilim adamlarını bulundıkları bölgelerden alıyorsunuz böylelikle puanlarıda toplamış oluyorsunuz .Ayrıca oyuna kayıt yapıpta girebilirsiniz degilse yaptığınız puanlar sadece bir sefere mahsus olur ve bir daha oynarsanız puan olarak sıfırdan başlarsınız .Oyun yön tuşlarıyla oynanıyor .

3 Aralık 2012 Pazartesi

Hero Zero Adam


Giydirme oyunları genç kızlar tarafından baya ilgi görmektedir e o zaman buyrun burdan oynayın .

Bombacı Android


Bombacı Android le yolunu aç ve nesneleri topla en yüksek puana ulaşarak leveli tamamla.

Katil Piranalar


Katil Piranalar uçakta dehşet yaratıyorlar ve yolculara saldırıyorlar .Katil Piranayı bulunduğu kafesten kurtar ve uçağı düşürdükten sonra yolcuları parçala.