30 Ocak 2013 Çarşamba

Periler Ülkesini Savunma


Periler ülkesinde korkunç bir sabah vardır ve kimse bu sabahı unutmaz oyunumuzun hikayesi şöyle başlar bir gün bütün bebekler kaçırılır ve insanlar bebeklerini kurtarmak için ülkenin en asil şövalyesinden yardım isterler. Oyunda Şövalye adamlarını bebekleri koruyacak şekilde konumlandırır ve start tuşuna basınca düşman süvarileri bir çığ gibi üzerlerine gelir . Level aşamalı oyunumuzda düşman askerlerini bebeklerin bulunduğu bölüme sokmadan levelleri tamamlayın .

22 Ocak 2013 Salı

Savaş Helikopteri


Askeri birliklere erzak götürmek için düşman bölgesinden geçip gerekli mühimmatı da temin edip yoldaki düşman askerlerini temizleyerek varış noktasına ulaşmaya çalışın Savaş Helikopteri'yle .

21 Ocak 2013 Pazartesi

Ben Bir Balığım


Denizdeki bir balık olduğunuzu düşünün ve öncelikle sizden küçük balıklarla beslenmeye çalışın ve sizden büyük balıklara ise yem olmayın beslendikce büyüyecek daha büyük balıkları avlayabileceksin Balığı mause ile kontrol et.

En Güzel Kış Elbiseleri


Kış Aylarının başka bir güzelliği ise değişik elbiseler ve aksesuarlarla kendi modamızı oluşturanilmemizdir .Bu Giydirme oyununda Konu mankenine Kışa uykun kıyafetler Giydirelim .

15 Ocak 2013 Salı

Mafya Babası


Bir mafya karekteri belirleyip oyuna giriyorsun bu suç dünyasında ayakta kalmak istiyorsan kime güveneceğini ve kime sırtını dönmeyeceğini iyi bilmelisin .

11 Ocak 2013 Cuma

Bulut Savaşları


Bulutların sayıları artıkca diger rakip bulutlara saldırı düzenle eger sen onları yutmazsan onlar seni yutacaklar haberin olsun işler her level dahada kızışacak ve bu oyun seni fena saracak.

Goodgame İmparatorluk


Bir savaş ve strateji olan oyuna ancak kayıt olup oynayabilirsiniz .Travian benzeri oyunda askerlerini savaşa hazırla gelen saldırılara cevap ver veya sen saldır .

Kötü Domuzcuklar


Kötü Domuzcuklar puanları toplayabilmek için etraflarında bulunan bütün nesneleri kullanıyorlar onlara yardımcı olun bu angry birds tarzı oyunda başarılar.

Kutuyu Uyandır 5


Uykucu kutuları bulundukları yerden düşürerek uyandırman gerekiyor bunun için seçili alan içerisine bazı nesneler çizerek kutuları oldukları yerden düşürmeye çalış.